Kohteessa

Kauas on pitkä matka.. Matkustukseen Kajaanista Maltalle meni kokonainen päivä. Kentällä minua oli vastassa paikallinen kuljettaja, joka toi minut majoituspaikkaan.


Huoneisto on ihan mukava ja siisti, lämmintä vettäkin tulee hanasta. 😄


Lähdin aamulla kiertelemään lähialueita ja etsimään paikkaa josta saisi aamukahvia. Löysinkin sellaisen ihan kulmilta. Lämpötila on 23 ja vettä sataa.

Kaduilla kävellessä kyselin neuvoa paikallisista ihmisiltä ja täytyy kyllä todeta että he ovat todella ystävällisiä ja auttavaisia. Eräs rouva saattoi minut melkein Supermarketin ovelle.

Supermarket Gala sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä majoituksesta. Kaupasta löytyi ihan kaikki tarvittava ja hintataso oli suurimmaksi osaksi halvempi kuin Suomessa. Sain kaksi kassillista ruokaa noin 20:llä eurolla.

Huomenna minun on tarkoitus matkustaa paikallisella bussilla Easy Job Bridgen toimistolle. Siellä tapaan henkilön, joka vie minut tulevalle työpaikalleni. Katsotaan, löydänkö oikean bussin ja osaanko jäädä oikealla pysäkillä pois. Minulla on tarkoitus hankkia paikallinen bussikortti Tallinja Card, koska täällä bussilla liikkuminen on edullista ja sillä pääsee oikeastaan joka paikkaan. 🙂

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jasmine Nursing Home

Jasmine Nursing Home 5 vuotta

Kotiin lähdön aika