Gzira ja Sliema

Viikonloppu on kulunut tutustuen Slieman ja Gziran kaupunkeihin. Ne sijaitsevat hyvin lähellä majoituspaikkaani. Molempiin paikkoihin pääsee näppärsti jalan ja bussilla matka vie vain muutaman minuutin.

Molemmissa kaupungeissa on paljon kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Gzirassa on mielestäni enemmän kahviloita ja ravintoloita, joita pitävät paikalliset ihmiset. Usein tälläiset paikat ovat hyvin pieniä ja sisään mahtuu kerralla vain muutamia ihmisiä. Täällä tällaisissa paikoissa on takuuvarmaa, että löydät juttu seuraa, joten myös yksin matkustavan on helppo tutustua uusiin ihmisiin.

Gzirassa on Novi Bar niminen ruokapaikka, josta saa taivaallisen hyvää ruokaa ja erittäin hyviä tuorepuristettuja mehuja. He käyttävät tuoreita ja maukkaita raaka-aineita, palvelu on hyvää ja tunnelma rento.

Gzirasta löysin tänään myös todella mukavan kahvilan. He valmistivat kahvin suodattamalla sen tuoreista pavuista. Kahvi laitettiin kannuun ja siitä riitti kolme kupillista kahvia. Harmikseni en älynnyt ottaa valokuvaa, mutta uskon käyväni siellä vielä uudelleen reissun aikana. ☺️

Koko viikko on ollut todella sateinen ja myös ukkosta on ollut useana päivänä.

Tänään lähdin ensimmäistä kertaa rannalle Sliemaan. Ranta on hieman erikoinen, koska täällä ei ole hiekkaa vaan kallioita. Rannalla on todella rauhallista, koska on todella tuulinen ilma. Tuulisella ilmalla meressä uimista ei suositella, koska voi olla todella voimakkaita virtauksia, joka voi imaista uijan matkaansa...



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jasmine Nursing Home

Jasmine Nursing Home 5 vuotta

Kotiin lähdön aika